Activiteiten

 

Onze jaarvergadering van het koor vindt plaats op 18 maart in de Speeldoos. Aanvang 20.00 uur. Er zijn 2 bestuursleden aftredend en herkiesbaar. Als er leden zijn die zich beschikbaar willen stellen kunnen ze zich aanmelden bij het secretariaat voor 11 maart 2019

We zijn al druk bezig met de voorbereiding van het 75 jaar bevrijdingsjubileum. Dat wordt een benefiet optreden in dePETRUS,   op 31 maart, aanvang van het concert 14.00 uur.                

Daar worden een aantal liederen gezongen uit de bundel ‘hoor de vrouwen zingen” deze bundel is ontstaan tijdens hun gevangenschap in het concentratie kamp.                

 Dit concert wordt georganiseerd door de vrijwilligers van NMKV om geld in te zamelen voor de educatieve uitbreiding van het Nationaal Monument Kamp Vught.   Dit met medewerking van vzv Cantare, Kees van Hees (bariton) en Gijs en Bas Wagemakers (zang en piano) muzikale leiding Christ Wilthagen.

Ook op Konningsdag zullen wij weer acte de présence geven bij het Gemeentehuis tijdens de huldiging.

Op 4 mei tijdens de dodenherdenking zijn wij actief in de Vughtse Toren tijdens de herdenking van de Vughtse gevallenen.

Wij zoeken nog naar een ruimte om een luchtig concert te geven samen met een bevriend koor!

 Er zijn weer contacten gelegd met onze partnerstad Oranienburg. In 2020 zijn de plannen om in september daar weer te gaan zingen. Onze leden zijn alvast aan het sparen voor de reis en het verblijf. Je hoort hier nog meer van.

Wij zoeken ook nog ruimte om een uitwisselings concert te geven in een informele sfeer? Als iemand een idee heeft graag contact opnemen met het secretariaat.

Cantare
40 jaar jong en nog zeer actief.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat.

Secretariaat Telefoon Email

Mevr. N. Lammers                                                                                                         073-6567854                                                                                     nellylammers66@gmail.com.

Mevr. G du Maine
073-6565913 mail;
greetdumaine@gmail.com