Activiteiten

I,V,M het Corona virus zijn onze repetities stil gelegd tot eind mei 2021. Dan wordt bekeken of onze activiteiten weer worden voort gezet. Dit zijn uitzonderlijke tijden voor iedereen dus let een beetje op elkaar. U hoort weer spoedig van ons

Onze Jaarvergadering in de Speeldoos was geheel corona proof. Mond kapjes op bij het binnen komen en bij het naar buiten gaan, op 1.5 mtr afstand van elkaar in de concertzaal. Allemaal zeer vreemd als je gewend bent om elkaar een omhelzing of knuffel te geven. Maar de vergadering is verder goed verlopen.

Wat behandeld moest worden is behandeld en de nodige besluiten zijn genomen. Er zijn afspraken gemaakt over het hervatten van de repetities, maar dan moet het voor iedereen verantwoord zijn. Voorlopig horen we elkaar alleen via app en mail of telefoon.

Jammer, jammer, jammer maar de vooruitzichten om als koor naar Oranienburg te gaan worden steeds kleiner. De corona crisis duurt maar voort en ook in Duitsland beginnen de twijfels toe te nemen.

Ook de mogelijkheden om te repeteren zien er niet goed uit en dat is toch wel belangrijk om als koor daar iets moois neer te zetten. Dan moeten we het verplaatsen naar het voorjaar 2022 maar dan is de vraag zijn we als koor dan fysiek nog in staat om zo`n reis te ondernemen. Daarom is besloten om onze reis naar Oranienburg uit het programma te halen.

We gaan kijken of er een mogelijkheid is om hier een concert te organiseren, maar dan moet wel alles mee werken. Ook de gezondheid van de koorleden en de corona pandemie.

Wij zoeken nog naar een ruimte om een luchtig concert te geven samen met een bevriend koor! Wie kan ons hieraan helpen of heeft een idee ?

Cantare
40 jaar jong en nog zeer actief.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat.

Secretariaat Telefoon E-mail

Mevr. N. Lammers  073-6567854                                                                                                                                                              nellylammers66@gmail.com.

Mevr Riet van Oosten 073 6566590

rietvanoosten30@gmail.com