Activiteiten

Wij wensen iedereen fijne Kerstdagen en een goed nieuwjaar.

Vughtse zangvereniging Cantare wenst iedereen een goed en gezond zangjaar 2021.

I,V,M het Corona virus zijn onze repetities stil gelegd tot eind januari 2021. Dan wordt bekeken of onze activiteiten weer worden voort gezet. Dit zijn uitzonderlijke tijden voor iedereen dus let een beetje op elkaar. U hoort weer spoedig van ons

Onze Jaarvergadering in de Speeldoos was geheel corona proof. Mond kapjes op bij het binnen komen en bij het naar buiten gaan, op 1.5 mtr afstand van elkaar in de concertzaal. Allemaal zeer vreemd als je gewend bent om elkaar een omhelzing of knuffel te geven. Maar de vergadering is verder goed verlopen.

Wat behandeld moest worden is behandeld en de nodige besluiten zijn genomen. Er zijn afspraken gemaakt over het hervatten van de repetities, maar dan moet het voor iedereen verantwoord zijn. Voorlopig horen we elkaar alleen via app en mail of telefoon.

Door het coronavirus is onze reis naar Oranienburg uitgesteld. het ligt in de bedoeling om in juni 2021 deze reis alsnog te maken. de datums worden dan van 2 juni t/m 6 juni 2021. onze plannen in Oranienburg blijven in grote lijnen staan. Als het corona virus nog lang roet in het eten gooit moeten we misschien wel de reis verschuiven naar september 2021.

 Na aankomst in Oranienburg zullen wij bloemen leggen bij de herdenkingsplaquette in Kamp Sachenhausen, uiteraard begeleid met een gedragen lied.

De dagen daaraanvolgend geven wij twee concerten samen met het mannenkoor Die Quartettfreunde uit Sachenhausen en het gemengd koor Viva la Musica uit Oranienburg in twee verschillende kerken. Overdag bezoeken we twee bejaardenhuizen om de inwoners een mooi programma te presenteren. Het is niet de eerste keer dat ons koor naar deze stad gaat en het zal een mooi weerzien worden met de andere koren. Wij ontmoetten elkaar immers voor het laatst in Vught bij het veertig jarig jubileum van Cantare.

Ons programma in grote lijnen. Wij vertrekken op 2 juni 2021 naar Oranienburg en komen op 6 juni weer terug. Een kort overzicht van de activiteiten zoals deze voorlopig gepland zijn.

Vertrek op woensdag morgen om 5.00 uur aankomst in Oranienburg ± 15.00 uur. In checken in het Hotel. Daarna nog een bezoekje aan de gedenkplaats in Sachenhausen.

Donderdag gaan we met het koor een gehele dag een uitstapje maken naar een van de mooiste waterwerken in Duitsland, `s avonds een grillavond

Vrijdag gaan we zingen in een Senioren tehuis en geven een concert in de kerk in Sachenhausen. Diner in restaurant “Sonneburg”

Zaterdag een optreden in een senioren tehuis en `s middags een optreden in de Nicolaikirche of de Katholieke kerk

De grote concerten doen we samen met de Koren uit Oranienburg Viva la Musica en Qaurttetfreunden. Als afsluiting hebben we op zaterdagavond een gezamenlijke avond met alle koren

Zondag morgen is het helaas al weer tijd om naar huis te reizen, vertrek ±11.00 uur en als alles vlot verloopt zijn rond 20.00 uur weer in Vught.

Wij zoeken nog naar een ruimte om een luchtig concert te geven samen met een bevriend koor! Wie kan ons hieraan helpen of heeft een idee ?

Cantare
40 jaar jong en nog zeer actief.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat.

Secretariaat Telefoon E-mail

Mevr. N. Lammers  073-6567854                                                                                                                                                              nellylammers66@gmail.com.

Mevr Riet van Oosten 073 6566590

rietvanoosten30@gmail.com