Activiteiten

vzv Cantare wenst iedereen een fijne vakantie, ongeacht of je binnen of buiten Nederland verblijft.

I,V,M het Corona virus zijn onze repetities stil gelegd tot eind mei 2020. Dan wordt bekeken of onze activiteiten weer worden voort gezet. Ook onze algemene ledenvergadering komt te vervallen. De activiteiten op koningsdag en de dodenherdenking zijn definitief gecanceld. Dit zijn uitzonderlijke tijden voor iedereen dus let een beetje op elkaar. U hoort weer spoedig van ons

Aan de Vughtse zangvereniging Cantare is deze maand de beurt “van zich te laten horen”.

Maar oh, jee, het is oorverdovend stil….. Geen repetities, geen opvoeringen geen Koningsdag geen Dodenherdenking.

Wij zouden op Koningsdag bij de aubade voor de gedecoreerden o.a. graag het Koningslied, Domine Salvum Fac Regem Nostrum hebben gezongen – en passend dit jaar- W`ll meet again.

Ook onze jaarlijkse bijdrage aan de Dodenherdenking in de Lambertustoren vervalt. Een zeer intieme herdenking, die wij zouden hebben opgeluisterd met de liederen Steel Away en Nader mijn God bij U.

Door het coronavirus is onze reis naar Oranienburg uitgesteld. het ligt in de bedoeling om in juni 2021 deze reis alsnog te maken. de datums worden dan van 2 juni t/m 6 juni 2021. onze plannen in Oranienburg blijven in grote lijnen staan.

 Na aankomst in Oranienburg zullen wij bloemen leggen bij de herdenkingsplaquette in Kamp Sachenhausen, uiteraard begeleid met een gedragen lied.

De dagen daaraanvolgend geven wij twee concerten samen met het mannenkoor Die Quartettfreunde uit Sachenhausen en het gemengd koor Viva la Musica uit Oranienburg in twee verschillende kerken. Overdag bezoeken we twee bejaardenhuizen om de inwoners een mooi programma te presenteren. Het is niet de eerste keer dat ons koor naar deze stad gaat en het zal een mooi weerzien worden met de andere koren. Wij ontmoetten elkaar immers voor het laatst in Vught bij het veertig jarig jubileum van Cantare.

Ons programma in grote lijnen. Wij vertrekken op 2 juni 2021 naar Oranienburg en komen op 6 juni weer terug. Een kort overzicht van de activiteiten zoals deze voorlopig gepland zijn.

Vertrek op woensdag morgen om 5.00 uur aankomst in Oranienburg ± 15.00 uur. In checken in het Hotel. Daarna nog een bezoekje aan de gedenkplaats in Sachenhausen.

Donderdag gaan we met het koor een gehele dag een uitstapje maken naar een van de mooiste waterwerken in Duitsland, `s avonds een grillavond

Vrijdag gaan we zingen in een Senioren tehuis en geven een concert in de kerk in Sachenhausen. Diner in restaurant “Sonneburg”

Zaterdag een optreden in een senioren tehuis en `s middags een optreden in de Nicolaikirche of de Katholieke kerk

De grote concerten doen we samen met de Koren uit Oranienburg Viva la Musica en Qaurttetfreunden. Als afsluiting hebben we op zaterdagavond een gezamenlijke avond met alle koren

Zondag morgen is het helaas al weer tijd om naar huis te reizen, vertrek ±11.00 uur en als alles vlot verloopt zijn rond 20.00 uur weer in Vught.

Wij zoeken nog naar een ruimte om een luchtig concert te geven samen met een bevriend koor! Wie kan ons hieraan helpen of heeft een idee ?

Cantare
40 jaar jong en nog zeer actief.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat.

Secretariaat Telefoon E-mail

Mevr. N. Lammers  073-6567854                                                                                                                                                              nellylammers66@gmail.com.

Mevr Riet van Oosten 073 6566590