Activiteiten

Onze Nieuwsjaarsborrel is op maandag 6 januari 2020 na afloop van de eerste helft van de repetitie, zoals gewoonlijk in de Speeldoos. Wij gaan er een gezellige nazit van maken. En kijken weer vooruit naar wat 2020 ons brengen zal.

Wij zoeken nog naar een ruimte om een luchtig concert te geven samen met een bevriend koor! Wie kan ons hieraan helpen of heeft een idee ?

 Er zijn weer contacten gelegd met onze partnerstad Oranienburg. In 2020 zijn de plannen om in september daar weer te gaan zingen. Onze leden zijn alvast aan het sparen voor de reis en het verblijf.

Wij vertrekken op 16 september 2020 naar Oranienburg en komen op 20 sept weer terug. Een kort overzicht van de activiteiten zoals deze voorlopig gepland zijn.

Vertrek op woensdag morgen om 5.00 uur aankomst in Oranienburg ± 15.00 uur. In checken in het Hotel. Daarna nog een bezoekje aan de gedenkplaats in Sachenhausen.

Donderdag gaan we met het koor een gehele dag een uitstapje maken naar een van de mooiste waterwerken in Duitsland, `s avonds een grillavond

Vrijdag gaan we zingen in een Senioren tehuis en geven een concert in de kerk in Sachenhausen. Diner in restaurant “Sonneburg”

Zaterdag een optreden in een senioren tehuis en `s middags een optreden in de Nicolaikirche of de Katholieke kerk

De grote concerten doen we samen met de Koren uit Oranienburg Viva la Musica en Qaurttetfreunden. Als afsluiting hebben we op zaterdagavond een gezamenlijke avond met alle koren

Zondag morgen is het helaas al weer tijd om naar huis te reizen, vertrek ±11.00 uur en als alles vlot verloopt zijn rond 20.00 uur weer in Vught.

Cantare
40 jaar jong en nog zeer actief.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat.

Secretariaat Telefoon E-mail

Mevr. N. Lammers                                                                                                         073-6567854                                                                                     nellylammers66@gmail.com.

Mevr Riet van Oosten 073 6566590